Fredag wehoo

Hejsan hoppsan! Idag är det äntligen fredag igen vilket är superskönt. Ska iväg och jobba vid halv ett sen och jag slutar redan vid halv fem, alltså jobbar jag endast fyra timmar idag och det är fredag. Kan det bli mycket bättre? Skulle inte tro det.

Igår jobbade jag mellan 9-15 och när jag kom hem så drog jag till Malin och var där resten av kvällen. Därav inget bloggande igår. 

Ikväll blir det utgång! Det var ju inte igår direkt, kan inte komma ihåg när jag var ute senast om jag ska vara ärlig... Så det är verkligen på tiden nu!

Nu ska jag plocka in frukosten och sedan ska jag packa för jag ska till mamma idag.




Jobb

Ska strax bege mig mot mammas jobb för att hämta bilen så jag kan ta mig till mitt. Idag ska jag jobba en timme längre än vad jag har gjort de senaste två dagarna. Jag kommer även att ha ett större ansvar idag då jag ska vara helt själv i en och en halv timme och stänga avdelningen när jag slutar. Man är ju lite smått nervös ändå, men det kommer nog att gå jättebra! 

Vi kanske hörs ikväll, annars hörs vi imorgon igen :)


Tisdag

Hej hopp! Jag har varit uppe sedan halv åtta och under den tiden har jag hunnit käka frulle, duschat och gjort mig iordning.

Vid elva ska jag iväg på ett möte och vid ett ska jag åka och jobba igen. Det ska bli så kul! Annars händer det nog inte jättemycket mer idag, så ni får ha det så bra. Vi hörs!




Work

Hej på er! Då var det måndag igen och jag ska jobba min första dag idag! Har varit arbetslös alldeles för länge nu, så man kan säga att jag är riktigt taggad på detta. Dock är det inte så många timmar, det är mellan 13-17, men det känns som en bra mjukstart i alla fall.
 
Hoppas att ni får en bra måndag så hörs vi!
 
 

Friday's

Dagens!




Long time, no see

Hej! Det var inte igår. Jag har absolut inget att blogga om just nu, ni kan ju ge mig lite TIPS. Skulle verkligen vara väldigt tacksam för det. Det kan vara sminktips, outfits, vad som helst egentligen! Det är bara att kommentera. Ha det fint ♥