It's getting better

Hej hopp! Nu var det ett tag sedan jag bloggade vilket jag också har fått höra ganska mycket... Hehe det är tur att jag har några trogna bloggläsare i alla fall! :)

Vad har hänt sedan sist då? Inte jättemycket faktiskt. Jag klippte mig igår, vilket var behövligt, men annars finns det inte mycket att skryta om, eller jo! Beställde nyss min nya dator, så inom en snar framtid kommer bloggandet bli mycket bättre! Ska nog fixa en ny header igen och kanske en helt ny design till och med. Men vi för se hur det blir! Ha det bra så ska jag försöka slänga upp ett inlägg imorgon också! Puss ♡

Ja det blev ju några cm kortare...


Två outfits

Outfit från igår och idag.


Dagens

https://cdn1.cdnme.se/4137130/6-3/pic_520b6b0b9606ee17d09b2863.jpg" class="image">


19 år

Idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag, hurra, hurra, HURRA!

Nä men min födelsedag har inte vart så märkvärdig. Vi har inte haft något kalas eller så, utan det har bara vart familjen. Vi har ätit god mat och mumsig tårta som jag ägnade min eftermiddag åt att baka. Har inte fått något speciellt i present eller så heller, har inte önskat mig något direkt, men jag fick ett presentkort på H&M 500:- och en läppglanspenna av min syster så jag är mer än nöjd med det. Vi ska ju ha släktkalas åså lite senare, vi har dock inte bestämt när det ska ske ännu.

Jag känner mig faktiskt rätt trött nu, så jag tänkte nog faktiskt gå och lägga mig om en stund. Men ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon!


Skåne shopping

Har tagit kort på det jag köpte när vi var på Emporia i torsdags och jag hoppas att jag fick med allt! Enjoy!
Benefit's Fake Up Concealer - Sephora 240:-
 
Ögonskuggspalett - H&M 49.50:-
 
Blå "Basic" Skjorta - H&M 149:-
 
Stickad Jacka/Kofta - Gina Tricot 299:-
 
Jeans - Gina Tricot 499:-
 
 Marinblå Pikétröja - Hollister 338:-
 
Stickad tröja - Hollister 430:-
 
Sådär! Jag tror att jag har fått med allt nu, köpte dock lite trosor från gina tricot också, men dom ligger i tvätten så kunde tyvärr inte visa upp dem. 
 
Ha det bra, vi hörs! ♥
 
 
 
 
 

 
 
 
 

Hejhopp

Det där med uppdateringen har ju varit lite si och så. Men nu tänker jag verkligen försöka!

Jag och min syster har varit nere i Skåne och hälsat på vår moster i fyra dagar nu. Vi har bara umgåtts, shoppat, ätit god mat osv. Det har varit jättekul och riktigt lyckat, något som jag verkligen skulle kunna tänka mig att göra om :)

Jag tänkte att jag skulle lägga upp bilder på det jag har köpt under skåneresan, som förmodligen lär komm upp imorgon. Är alldeles för trött för att hålla på med att fixa och trixa med det nu ikväll.

Vi hörs imorgon helt enkelt. Love ♡


Har det riktigt bra