Haircut

Vill göra något med mitt hår! Är så sjukt trött på det just nu och jag känner mig inte så sugen på att färga det, eftersom att jag gillar färgen som jag har nu.

Jag funderar och har funderat länge på att klippa av mitt hår en bit. Har haft långt hår i många år nu och känner gör en förändring. Jag vill dock inte klippa det alldeles för kort, men jag skulle kunna tänka mig den här längden nedan.

Vad tror ni? Jag tror att det kan bli riktigt snyggt om jag vågar, hehe...


Sorry

Förlåt för dålig uppdatering! Jag är verkligen riktigt dålig alltså, usch.... Men som jag har sagt innan så kommer bloggen att bli bättre med tiden då jag ska köpa en ny dator osv. Jag hoppas att ni orkar härda ut tills dess!

Här kommer två egobilder från igår, hehe.


Todays facelook

Förlåt för att jag inte har bloggat förrens nu, men har inte gjort ngt intressant under dagens gång. Dock hade jag ju kunnat blogga om nåt tips, mode osv. Men orken fanns inte där idag.

Jag ska snart köpa en ny dator då min nuvarande laptop kan vara den största, fetaste och den mest opraktiska ever. Den börjar också bli väldigt gammal och seg då jag har använt den konstant sedan hösten 2008, haha! När jag väl har köpt min nya dator som kommer att vara mycket lättare och smidigare, kommer jag att satsa 100% på bloggen! I promise.

Här kommer dagens facelook.


Stauuden

Hello everybody!
Idag var jag och syrran i stan och det blev faktiskt några inköp, mest skönhetsprodukter! Här kommer lite bilder :)
 
BB-cream, Dove summerglow, garnier sminkborttagning, läppstift, nivea lipbutter & EOS läppbalsam
 
Här kommer några close-ups
 
 
 
 
Sist men inte minst så fyndade jag en basic tröja från h&m för 75 kr.
 
 
 
 
 

Fina klassen

Har fått upp stundentkortet på min magnetiska anslagstavla! Tänk att det var exakt en månad sedan igår...
 

Dagens

linne - H&M shorts - BIKBOK skärp - H&M
 

Morning

Godmorgon på er!
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte bloggade igår, det var riktigt dåligt gjort av mig. Jag hade en del saker att göra, typ städa rummet som mer eller mindre såg ut som ett bombnedslag, och vi åkte även en sväng till ÖoB. Resten av dagen spenderade jag tillsammans med min bok (vecka 36) ute i solen vid poolen. Det blev även lite bad emellanåt också. Jag läste faktiskt ut boken också! Är så chockad över mig själv. Det har aldrig någonsin hänt att jag har läst ut en bok på så kort tid innan! Idag tänkte jag börja på förrättningen, hehehe...

Senare på kvällen tig jag och familjen färjan från Färjestaden in till Kalmar för att käka lite på stars and stripes. Åt typ världens mäktigaste hamburgare och jag är fortfarande mätt efter den, haha! Usch, jag måste verkligen motionera bort den!

Planerna för idag är ganska få, det är molnigt ute just nu så det blir nog ingen solning i alla fall. Jag ska nog fortsätta att plocka lite på rummet, börja läsa fortsättningen på vecka 36 och ikväll ska vi åka till min moster och käka :)

Ni får ha en fin söndag så återkommer jag kanske med en dagens outfit eller något under dagens gång!


Bra fredag

Har legat i solen hela eftermiddagen i stort sätt (förutom när vi fikade med mormor under ca en timme) och jag har redan tagit mig igenom en tredjedel av boken, alltså 100 sidor. Den är så sjukt bra och riktigt spännande, det går knappt att slita sig. Jag har aldrig varit en bokmal och det är få böcker som jag orkat läsa ut, alltså måste denna boken vara riktigt bra i och med att jag inte har gett upp ännu, hehe.

Just nu ligger jag på soffan, har precis kommit hem efter att ha träffat Emina en stund och nu väntar jag på att maten ska bli klar. Vi ska äta grillat, mums! Det går verkligen inte att få nog av grillad mat, skulle kunna äta det året runt om inte vädret hade satt hinder för det. Men men, man får ju passa på ordentligt nu på sommaren så att man klarar sig under vinterhalvåret!

Nä men nu ska jag försöka göra ngt vettigt istället för att ligga här och slöa, bye!


Njutning på hög nivå

Hej på er!
Idag är vädret alldeles underbart så jag passar på att lägga mig i solen vid poolen med en ny bok. Har hört mycket bra om den så det ska bli spännande att läsa den. Ha en fortsatt solig dag så hörs vi senare! :)


Ny header

Hej på er!
Jag har sedan länge velat göra en ny header till bloggen då jag har varit lite lat och använt mig av en färdig design. I och med att designen var färdig så var headern inte så personlig, så det var anledningen till att jag gjorde en ny med mina egna bilder osv. Jag tycker faktiskt att resultatet blev bra, bloggen blev mycket mer personlig och den fick även lite färg på köpet då den förra headern endast innehöll svartvita bilder!
 
Idag har jag inte gjort ett piss, vädret suger så jag har i stort sätt varit inne hela dagen... Fast jag ska kanske snart dra ut och träffa Emina (min kompis) och typ snacka åså, ha allmänt treeeeevligt helt enkelt! Vi har typ inte umgåtts så mycket innan, men har börjat nu lite smått vilket är superkul! 
 
Jag ska försöka att blogga lite imorgon och så, jag har också lite funderingar över att videoblogga lite, men jag vet inte, har ej bestämt mig ännu. Vi hörs, puss ♥

Detta gick ju fint...

Det gick inte så bra med uppdateringen, hehe! Jag var helt slut efter jobbet de sista dagarna så jag pallade inte helt enkelt... Men nu hade jag tänkt att försöka ta lite nya tag!

Igår drog jag, Malin, Emina och Felicia in till Kalmar marknad. Det var mysigt, dock fanns det inte jättemycket att ha, det ända jag köpte var godis men jag var glad ändå! Jag fyndade även lite grejer inne på kvasten, så som en fin sommrig top och en gullig rosa skjorta på rean!

Nu måste jag kila, men vi hörs snart igen (hoppas jag)!