Laddar upp

Sitter och lyssnar på true (avicii's album) för att ladda upp inför konserten. Jag måste ju kunna alla utantill så att jag kan skrika mig hes till låtarna! Jag ryser av bara tanken av att jag verkligen ska dit och igår blev det ännu mer verkligt när biljetterna damp ner i brevlådan! 122 dagar kvar nu.





iPhone 5s

Hej på er! Igår kom min nya mobil som mamma och jag var inne i stan och fixade i fredags. Dock kom inte våra nya simkort förens idag, så kunde tyvärr inte börja använda den igår. Men jag måste säga att jag är helnöjd med den redan! Stor och bra skärm har den och så är den vit också, vilket är ett stort plus! Kommer aldrig att köpa en svart iPhone igen, haha. 
 
Snart ska jag upp till mamma och hjälpa henne med att få igång hennes telefon, så vi får höras, bye!
 
 

....

Har verkligen inget att blogga om nu för tillfället..... Har inte gjort något spännande på typ två dagar och snart börjar jag jobba också så då kommer det inte att finnas lika mycket tid till bloggen som det har gjort nu. Jag har verkligen ingen inspiration kvar till inlägg osv. Jag har alltid gett alla mina bloggar en andra chans, men det har alltid slutat med att jag tappat inspirationen och gett upp tillslut. Så just nu vet jag inte vad jag vill...
 
Uppdateringen kommer inte att vara som innan kan jag säga, det kommer inte att dyka upp inlägg dagligen i alla fall, men några inlägg i veckan kommer jag försöka att få till. Ledsen för att det blir så här, men just nu står det still för mig.
 
Lite så här känner jag nu....
 

Saturday

Hej på er! Vad har ni för er denna lördag då? Jag har inte gjort jättemycket faktiskt. Jag vaknade upp, käkade frukost, duschade, gjorde mig iordning, handlade mat och kollade PLL, jag tror nog att jag fick med allt nu? Det har alltså blivit en liten latisdag, hehe. 
 
Just nu sitter jag i sängen med datorn i mitt knä och har precis klickat hem två iPhoneskal, ett till mig och ett till syrran. Vi måste ju ha nya nu när vi får våra 5s eftersom att våra 4s skal inte kommer att passa så bra längre. Det fick bli två transparenta skal till och börja med och igår klickade jag även hem skyddsplaster till dem. Så nu är vi redo för mobilernas ankomst, haha.
 
Ikväll blir det nog lugnt, har inget planerat vad jag vet i alla fall. Får väl lyssna lite mer på Truealbumet för att ladda upp för Avicii's konsert. Jag kan fortfarande inte förstå att jag fick biljetter tillslut, det känns så himla overkligt och det lär ta sin lilla tid att smälta detta skulle jag tro.
 
Men ni får ha en jättebra lördag, så hörs vi! ♥
 
 

OMG OMG OMG


JAG FICK BILJETTER TILL AVICII I ALLA FALL!!!

Efter att den första kenserten den 28:e februari sålde slut så bestämde de sig för att ha en till den 1:a mars! Och jag fick biljetter till den konserten! Nu kan jag dö lycklig!!!

Och inte nog med detta. Jag fixade en iPhone 5s på telenor idag med! Så den är nu på g hem till mig! Åh bästa fredagen ever <33333


Fasen också

Satt och försökte få tag i biljetter till Avicii, men det sket sig ju totalt... Fasen också, man blir ju ändå lite besviken. Aja, men jag försökte ju i alla fall, vilket känns bättre än att inte har gjort någonting. Jag känner en sådan stor ånger att jag inte försökte få SHM biljetter, så när det blev klart att Avicii skulle spela i Sverige så bestämde jag mig för att försöka i alla fall.
 
Nu ska jag strax till stan för lite andra äventyr och roligheter, mer om det senare. Ha en superbra fredag hörrni! ♥
 
Inviger mössan idag!

Imorgon...

Hej på er! Har haft fullt upp hela dagen så jag är heeeeelt slut nu. Jag har vart med min faster på hennes jobb idag, då det är mycket möjligt att jag kan bli placerad där, så hon ställde snällt upp och visade mig runt och presenterade mig för personal osv, vilket kändes jättebra och alla var jättetrevliga och välkomnande. Så det kommer nog bli bra om det nu skulle vara så att jag hamnar där någon gång framöver.
 
Imorgon händer det förhoppningsvis också lite roliga grejer, men vad det är får ni veta då hihi. Jag vill inte säga förmycket ifall att det inte skulle bli som planerat om man säger så. Nu ska jag äta, hörs!
 
 

Update

Mötet som jag var på i eftermiddags gick jättebra! Nu väntar jag bara på ett papper som ska komma på posten, sedan kan jag börja jobba! Det känns jättebra verkligen, man är ju rätt less på att bara gå hemma och inte göra någonting om dagarna. Det var riktigt skönt i början, men nu börjar man inse att det skulle vara roligare att ha något att syssla med om dagarna ± att man får pengar för det också, vilket verkligen behövs!!!
 
Efter mötet drog jag hem till Emina och träffade henne litegrann. Det var ett tag sedan sist, så det var behövligt kan man säga! Kul var det också, precis som alltid, hehe!
 
Nu ska jag snart äta kvällsmat och efter det ska jag kolla på halloweenavsnittet av PLL som kom ut inatt!!!! Jag har längtat så otroligt mycket efter detta så det går knappt att förstå att avsnittet faktiskt har kommit ut redan. Tiden har bara runnit iväg även fast jag inte gjort något? Haha, konstigt det där.
 
 

Möte nu



Drömmer mig bort...

... Till den 30:e november då jag kommer att spendera en vecka är!
 
 
 
 
 
 
 
 

Vogue



Det var min voguemössa! Nu kan jag glänsa i vinter, haha!




Paket!

Yey! Idag har jag fått ett litet paket, vad det innehåller får ni se senare!




Busy woman


Har suttit och ringt hela förmiddagen angående ett j*vla papper som avgör att jag för jobba. Sjukt drygt att allt ska avgöras på ett papper. Men nu verkar det ha löst sig och jag hoppas att jag kommer att få det snart så att jag kan börja jobba! Börjar bli sjukt segt att sitta hemma och glo...


Cozy beige

 

Grå söndag

Hej på er! Förlåt för att det blev lite dåligt bloggande igår, men jag orkade aldrig riktigt. Vi åkte in till stan på förmiddagen och gick och strosade lite i affärer. Jag fick en tröja av mamma :D weeeeeiii, haha. Sedan åt vi bakad potatis och sedan åkte vi hem igen. Det hände väl inte jättemycket här hemma sedan, jag säkerhetskopierade min mobil då jag ska skaffa mig en ny på fredag vilket verkligen är på tiden. Annars var det faktiskt rätt lugnt.
 
På kvällen åkte vi och åt tacos hos våra familjevänner. Det var en mycket rolig kväll och vi var inte hemma förrens närmre halv två. Vilket också har resulterat i att man typ har sovit bort hela förmiddagen idag. 
 
Vädret är ju verkligen inte på topp idag, riktigt grått och tråkigt är det. Så jag funderar på att typ kolla desperate housewives hela dagen lång. Ska bara försöka ta mig i kragen och göra mig iordning litegrann först, jag bara hatar att känna mig ofräsch och ful. Ska slänga ihop ett cozy kollage med. Hörs!
 
Bild från i fredags.

Todays face

 
Härligt med lördag! ♥

Fredagens

Här får ni tråkiga mobilbilder på dagens outfit. Det är ju i alla fall bättre än ingenting! Nu blir det Idol.




Blusen


Här är blusen som jag köpte för ynka 48 kr på bikbok igår! Hade ett presentkort, därav det billiga priset :) ordinarie pris är 199 kr. Snygg ju? Jag dör typ, älskar uringningen!


Målat naglarna


När jag kom hem från stan så tog jag tag i lite disk. Efter det tig jag tag i mina naglar, filade dem och målade på nytt lack. Det fick bli vitt och silver denna gång, mycket enkelt men ändå snyggt och det matchar till allt.

Nu har jag börjat packa lite smått för jag ska till mamma redan ikväll, så det ska bli najs.

Fyndade förresten en jättesnygg blus på BikBok idag! Bilder på den kommer nog imorgon.


Drar till stan med mammsen

Lite halvtaskiga bilder på dagens outfit, men det får duga. Ha det fint!


Lagar mat


Man är ju kung!


Wanties from DM Retro

 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Hejsan! Idag skiner solen, men det är ingen vidare värme dock. Hösten är verkligen här på riktigt nu, bara att acceptera att snön snart kommer att falla ner, nej usch vad hemsk jag är. Nä men det är ju faktiskt sant. Tur att man ska utomlands i november då så att man kan få lite sommarvärme igen.
 
Jag har precis ringt ett samtal vilket kan betyda att jag inte är arbetslös inom en snar framtid, peppa, peppa! Jag tänkte fira detta med några avsnitt av DH, sedan blir det väl lite god lunch, tänkte laga lax faktiskt. Måste ju lyxa till det lite i alla fall, haha. 
 
Nä men nu måste jag kolla ett avsnitt av DH innan jag ska börja med maten! Hörs.
 
Look of today

Face mask

 
God kväll på er! Kom ut från duschen för en stund sedan och har nu smetat på en ansiktsmask från nivea. Resultatet efter ansiktsmasken är så himla skönt, dock kan det vara lite jobbigt att kleta på och tvätta av den, men det är ändå helt värt det.
 
Ikväll är det äntligen ensam mamma söker igen, älskar det programmet, hehe. Det och Svenska hollywoodfruar och bonde söker fru är fasen de bästa programmen på hela veckan. Men nu måste jag skölja av min mask! Ha en bra kväll så hörs vi imorgon vänner! ♥
 

Matkoma

Hehe förlåt för att jag inte bloggade igår. Vi var på kalas hos farmor och åt kroppkakor samt fika i mängder! Hade matkoma resten av dagen efter det, har nog aldrig vart så mätt förut, så jag hade tyvärr inte lust med att blogga, låg typ helt död haha.
 
Idag har min syster gjort mig sällskap för hon har vart ledig från skolan, vi har bara chillat och bakat kanelbullar, GOTT! Annars har det inte hänt allt för mycket, lugn måndag helt enkelt!
 
 
 

Wine red

 
Idag är jag lite höstig av mig och kör på en vinröd stickad tröja från cubus! Jag har även på mig ett vinrödaktigt läppstift, dock är det inte så skarpt, utan lite mer "nudeigt" sådär.
 
Hoppas att ni har haft en bra lördag hittills, vi ska snart åka och handla, pappa ska bara måla lite på vickes rum först. 
 
Ikväll ska vi äta god middag, jag längtar! Och imorgon blir det kroppkakor hos farmor, fulländad helg helt enekelt! Men ni får ha det fint!♥
 

Ice cream


Jag och syrran köpte oss lite glass till fredagsmyset framför idol. Så gott med b&j, det var typ tusen år sedan jag åt det sist! Nu blir det pizza.

2009

Haha så här såg jag ut under 2009, söt va?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friday!

Hej på er! Äntligen fredag vilket betyder Idol och helg! Underbart. Nu har jag precis städat mitt rum och packat för jag ska till pappa sen i eftermiddag. Skönt att ha det gjort för det är det allra jobbigaste med fredagarna. Så trååååkigt...
 
Right now sitter jag och lyssnar på lite nostalgi musik. Så fort man spelar upp en gammal låt så spelas alla gamla minnen upp i huvudet, så underbart ändå! Man inser att man har haft rätt kul i livet ändå och hur mycket man har förändrats som människa, jag känner verkligen att jag hur har vuxit och blivit mer mogen på bara ett år. Helt sjukt att jag är officiellt vuxen nästa år. Ryser av bara tanken, skulle göra allt för att hoppa tillbaka några år i tiden, fast nu när jag sitter här och tänker på det så skulle jag nog egentligen inte vilja det konstigt nog. Jag är rätt nöjd med mitt liv hittills så varför hoppa tillbaka med risk att förstöra något bra? Med lite eftertanke nu så jag föredrar nog att leva i nuet och istället kunna tänka tillbaka på de fina minnerna jag faktiskt har. Hehe vad djup jag blev här helt plötsligt, men det kan vara rätt skönt att skriva av sig av sina tankar som snurrar runt i huvudet ibland! Hoppas att jag inte tråkade ut er bara!
 
Ha en fortsatt bra fredag fina ni! ♥
 
 

Nothing to write about

 
hörs imorgon ♥
 

Hello wednesday

Hej på er! Nu har jag precis gjort mig iordning så nu är jag redo att fånga dagen! Hehe, skämt åsido. Just nu så sitter jag och läser lite bloggar, jag följer så sjukt många så det tar en stund att ta sig igenom alla nya inlägg, men det är ändå ett helt okej tidsfördriv.
 
Min förkylning börjar bli mycket bättre nu, jag är inte täppt längre och jag skulle tippa på att jag är helt frisk imorgon faktiskt. Skönt det i alla fall. Jag hatar långa förkylningar som drar ut på tiden, men den här gången var den lättsam.
 
Efter lunch så ska jag iväg på ett möte, skönt att få komma iväg lite från hemmet känner jag, annars händer det nog inte jättemycket idag. Tänkte klistra ihop ett "höstkollage" senare kanske. Vi får se! Men ni får ha det så himla bra så hörs vi ♥
 
 

Max Factor all day flawless 3 in 1 foundation

Detta är en foundation som jag har använt mig av i snart ett år och jag bara älskar den! Jag har alltid haft lite svårt för foundations innan, har inte tyckt att resultatet blivit bra och har aldrig hittat rätt färg. Men jag är en sådan person som inte er upp i första taget så när den här foundationen kom ut för drygt ett år sedan kunde jag inte motstå att testa den. Det som gjorde mig så nyfiken på den var 3 in 1 "funktionen", alltså concealer, primer och foundation i ett ± att jag hade hört rätt mycket bra grejer om den.
 
Jag tycker att foundationen delvis lever upp till sitt namn. Att den ger ett flawless resultat håller jag stenhårt med om! Den täcker jättebra, den ger en jämn finish, den blir inte "kakig" och den känns lätt på huden. Den är också mycket lätt att applicera och just dessa faktorer tycker jag är viktiga för en foundation, i alla fall för mig personligen. Den har också solskyddsfaktor 20, vilket verkligen är jättebra! Jag tycker att man ska hålla sig till en foundation med solskyddsfaktor då huden faktiskt är väldigt känslig mot solens strålar. Jag använder mig av färgerna 40 light ivory (den ljusaste) och 45 warm almond (näst ljusaste). På vintern använder jag mig endast av 40, på sommaren 45 och nu på hösten och på våren brukar jag blanda lite för att få rätt färg.
 
Jag tycker dock inte att foundationens "3 in 1" funktion fungerar jättebra. Visst, den ger ett täckande resultat så concealern funkar okej om man lägger ett extralager, jag har dock problem med att täcka mina mörka ringar under ögonen så jag brukar oftast komplettera med en annan concealer där under och även på vissa finnar och andra blemmor. Den "inbyggda" primern är dock inget att ha, foundationen funkar inte alls bra som primer på ögonlocken där jag brukar vilja använda primer för att fästa ögonskuggan. Så nä, primern suger rent utsagt, då är det mycket bättre att köpa en annan att komplettera med, jag använder mig av Lumenes och tycker att den är superbra!
 
Men i sin helhet är detta den bästa budgetfoundationen som finns att köpa, jag rekommenderar den verkligen jättemycket! Den ligger på runt 165 kr, men jag såg nu att har kicks kampanj på den så där kan ni köpa den för endast 139 kr! Bra va?! Jag tycker absolut att ni ska slå till. Här kommer en bild på före och efter applicering, här ser ni verkligen vilken skillnad det är!
 

Chillar i soffan

Idag har jag i stort sätt legat på soffan hela dagen, jag har äntligen kollat klart på säsong två av DH och så har jag även kollat på tre avsnitt av det okända. Mer än så kan jag inte skriva eftersom att jag inte har gjort något annat idag. Eller jo, jag cyklade till pappa för att hämta ett brev, men det är ju ingen intressant fakta direkt.
Jag har i alla fall förberett ett tipsinlägg som kommer att dyka upp lite senare under kvällen so stay tuned! ♥
 
 

Sorry sorry

Förlåt för att jag inte bloggat något innan idag, men förkylningen har blivit värre så jag har inte haft någon ork. Har bara legat på soffan och kollat serier och nu ligger jag i sängen och väntar på bättre tider typ. Vi får höras imorgon istället, ha det bra!




Skumtimmen

Jaha, och så var det söndag igen solen skiner och löven är fulla av fina höstfärger. Dagen till ära så har en förkylning brutit ut hos mig... Typsikt, det är väl den vanliga höstförkylningen antar jag. Hoppas bara att den går över snart för det är så sjukt jobbigt att inte kunna andas med näsan.
 
Jag har inga speciella planer för dagen faktiskt, det blir väl att ta det lugnt vilket är rätt skönt det med och speciellt efter en heldag i stan igår. Det tar ganska mycket på krafterna, mer än vad man tror.
 
Ikväll ska vi på bio och se Skumtimmen, jag har för en gångs skull läst en bok som har blivit film!!! Så det ska riktigt spännande att se hur den blev och hur mycket som dem har tagit med från boken osv. Dock läste jag boken 2009 så jag kommer ju inte ihåg jättemycket, men ändå endel grejer, så det lär nog bli några "aha uppleveser" under filmens gång. Jag försökte läsa om boken i höstas för att friska upp mitt minne lite, men kom inte så långt då skolan tog upp rätt mycket tid så jag gav upp tillslut. Ska däremot försöka mig på att läsa de andra böckerna i Johan Theorins Ölandsserie, för vem vet, de kanske blir film av de böckerna också. Det återstå att se helt enkelt! Ska i alla fall bli kul att se om man känner igen sig på några platser under filmens gång då den är inspelad här på Öland.
 
Nu måste jag springa och snyta mig, ni får ha en fortsatt fin söndag hörrni! ♥
 
 

Ny "sidorubrik"

Har fixat en ny sidorubrik i bloggen som heter "memories" där jag har lagt in några minnesvärda bilder ♥. Tanken är att jag ska byta ut dem lite då och då när jag får nya minnen. Dock blir minnerna som jag har på bilderna svårslagna då balen och studenten är ett av de bästa händelserna hittills i mitt liv, vi får se om något konkurerar ut dem...
 
Ni hittar bilderna i sidospalten!
 
 

Staden

Hej på er! Förlåt för att jag inte har uppdaterat något förrens nu, men vi har varit i stan hela dagen. Det började med att min syster klippte sig, sedan åkte vi till ikea och åt mat. Efter der gick vi till modehuset och kollade i affärer, dock hittade jag inget där så vi åkte en sväng till baronen och där hittade jag två grejer. En tröja från gina och ett rosabandet armband från guldfynd, tycker att det är mycket värt att lägga pengar på den organisationen.
 
 
Här ser ni lite av den nya tröjan och mitt armband.
 

Silver nails

 
Hej på er! Idag är det äntligen fredag och helg, härligt eller hur? 
 
Jag kom till mamma för typ två timmar sedan och nu jag har precis målat mina naglar i silver, älskar verkligen den färgen! Det blir liksom lite extra bling vilket inte är helt fel. Jag har även hunnit med att kolla på några avsnitt av Keeping Up With The Kardashians osv.
 
Snart ska mamma & jag åka till min lillebrors skola för att hämta honom. Han ska till frisören och klippa sig och eftersom att jag inte har något bättre för mig idag så jag bestämde mig för att följa med.
 
Ha en fortsatt bra fredag så hörs vi senare! ♥

It fits perfect


Lite taskig bild, men jackan passar typ alldeles perfekt! I'm in love. Den är dock inte lika tjock som jag trodde, vilket både är positivt och negativt, men men, den är fortfarande en stor favorit!


Excited

Åh jag är så himla spänd asså! Kollade mailen och jag kommer att kunna hämta ut min jacka idag klockan 15:00. Hoppas att den passar bara, håller tummarna!


Jag idag!



DH-time

Tjena! Jag har precis duschat och gjort mig iordning och tänkte nu kolla på ett avsnitt av DH. Efter det ska jag nog fixa lite lunch och sedan blir det kanske några fler eller något avsnitt av Keeping Up With The Kardashians istället, jag får se helt enkelt. Det är många serier som jag följer nu, men jag kan inte säga annat än att jag älskar dem!
 
Nä men jag får väl sätta igång med ett avsnitt nu för jag börjar bli lite smått hungrig. Ha det bra så länge så hörs vi senare!
 
 

Höst/Vinter/Vårjacka beställd!

Har precis beställd världens snyggaste jacka! Hoppas att den sitter bra på bara. Väntar med spänning på leveransen...
 
 

My lifesaver

 
Tänkte tipsa om detta torrschampoo som jag tycker är bäst i världen! Torrschampoot kommer från märket "Batiste" som finns att köpa på bl.a. åhléns & lindex. Det bästa med detta torrschampoot är att det är färgat, det finns i tre olika färger, blonde, medium brown och dark brown, det finns även en massa andra olika torrschampoon från Batiste, men de är inte färgade. Jag har tidigare testat torrschampoo från proffs, men jag gillade inte resultatet ± att det inte var färgat, jag blev alltså helt vit/grå på de ställen som jag sprayade på. Dock har jag sett att de har börjat med färgade nu, men jag är så nöjd med detta så jag ser ingen anledning till att byta.
 
Jag använder mig av den mörkaste färgen "dark brown", egentligen skulle jag kunna använda mig av medium brown då mitt hår är mycket ljusare brunt nu än vad det var när jag började använda detta torrschampoot. Men jag är ganska mörk i min hårbotten så den mörka färgen funkar fortfarande bra. Håret känns så himla fräscht och luktar gott efter användningen av torrschampoot och man ser inte heller några spår efter det egentliga smutsiga håret. En annan fördel är att torrschampoot ger lite volym, vilket inte är helt fel. Det finns dock det EN grej som kan vara bra att tänka på när man använder detta torrschampoo. I och med att det är färgat så måste man vara noga med att man sprayar i håret och inte någon annanstans. Det är väldigt lätt att få fläckar på kläderna, så det skadar inte att vara extra uppmärksam under tiden man sprayar så man inte får fläckar på oönskade ställen. En annan grej som är liiiite dåligt är priset som ligger på 79:-. Det är kanske lite dyrt tycker vissa, men torrschampoot räcker väldigt länge och ger ett superbra resultat, så det är helt klart värt det enligt mig! 
 
Om ni nu råkar vara brunetter (som mig) och letar efter ett torrschampoo som inte gör er vita/grå i hårbotten så köp Batiste! Ni kommer inte att ångra er!

FET diss

Asså kaviar nagel grejen får en fet diss av mig! Har kollat på en massa tutorials på youtube och det ser så lätt ut, men fy fan (ursäkta språket) vad svårt det var. För det första är det pärlor överallt och det är hur pilligt som helst. Nä usch, det får en fet diss av mig och det är inget jag rekommenderar heller! 


Just nu väntar jag på Emina och Vedo för vi ska gå en promenad, trevligt värre! Hörs!



Tisdag


Sitter och kollar på ett avsnitt av DH nu. Har inte kunnat se det på hela helgen och jag kan inte säga annat än att jag har saknat det. Dock är det snart slut och då hade jag tänkt att göra mig iordning. Jag hade även tänkt att testa på min "caviar nails" som jag köpte på Gekås, ska bli spännande att få se resultatet! Bilder på resultatet kommer också att komma. Hörs senare (och förlåt för dålig bloggning under helgen och igår)