Monday morning

Hejsan! Jag har precis gjort mig iordning och ska snart dra ut, min moster ska prova sitt nya objektiv och ta porträttbilder på mig. 

Senare ska jag följa med dem in till stan för att säga hejdå, då hon och hennes pojkvän ska åka hem. Så får vi se när dem dyker upp nästa gång.




Sjusovare

Hej på er! Idag vaknade jag inte förrens vid elva och åt frukost (brunch) vid tolv, hehe. Men då hinner jag bli lagom hungrig inför tre rätters middagen ikväll.
 
Nu har jag precis duschat och klätt på mig och tänkte snart sminka mig lite, annars har jag inget planerat för dagen. Skönt att bara ta det lugnt. Jag ska nog kolla på Idol för jag missade det i fredags, sedan kanske det blir ett och annat avsnitt av DH också, hehe. Men ni får ha det så bra så hörs vi senare!
 
så här söt är man utan smink, haha!
 

Fyndade jättegod glögg



Ölands skördefest

Förlåt, förlåt, förlåt för att jag inte bloggade något mer igår, men jag hade fullt upp.
 
På eftermiddagen så städade jag och packade för att det var dags att åka till pappa. När vi kom dit så packade jag upp och sedan åt vi. När vi hade ätit åkte vi ner till "centrum" och kollade på dockparaden, efter det åkte vi till Kastlösa för att kolla läget lite och sedan åkte vi till Färjestaden och tivolit. Jag trodde att det skulle vara smockat med folk, men det var typ nästan helt dött och det förstår man ju i och för sig. De som åker till skördefesten är mer intresserade av den ölandska kulturen och konsten och inte tivolit liksom. Men vi hade kul ändå!
 
Idag ska vi åka till Eriksöre bygata med pappa och senare funderar vi på att dra till tivolit igen, det var ju ändå rätt kul. Annars har jag väl inte jättemycket planerat, skönt ändå. Här kommer två bilder från igår som jag tog från Eminas blogg.
 
 
 
 

Fick en goodiebag :D






Tandläkaren




Godmorgon

Förlåt för att jag inte har skrivit så många inlägg de senaste dagarna, jag har typ inte haft något att skriva om ändå så... 
 
Nu har jag precis ätit frukost, jag värmde oboy på spisen (GODASTE!!!) och åt rostade mackor med ost. Det är så himla kallt i huset på morgonen nu när det börjar bli kallarre ute, så jag kan inte säga annat än att det var riktigt skönt att få värma upp sig med oboy. 
 
I eftermiddag ska jag till tandläkaren vilket också blir mitt sista gratisbesök :(. Det är nu man börjar inse att man inte är ett barn längre... Nä usch, nu måste jag vara extra noga med min tandvård, jobbigt, men hellre det än att lägga ut en massa pengar på hål osv i framtiden. 
 
Ikväll ska jag och Emina åka runt på skördefesten och kolla läget. Jag tycker att det ska bli kul då jag alltid har varit på hemmaplan under just konstnatten/fredagskvällen under skördefesten, men nu när man har körkort så får man passa på att vidga vyerna lite grann, haha.
 
Nä men nu måste jag ta mig i kragen och hitta något som jag kan ta på mig och sedan göra mig iordning, samt att borsta tänderna i typ tjugo minuter, haha. Vi hörs senare hörrni, ha det så bra tills dess! ♥
 

Torsdag

Hej på er! Mamma kommer hem när som helst nu och då ska hon, jag och syrran dra till Färjestaden och sen till Ö&B. De har tydligen satt upp värsta tivolit i Färjestaden nu inför Ölands skördefest, vilket de inte har haft innan. Personligen tycker jag att ett tivoli är lite väl överdrivet, det har ju ingenting med själva "skördefesten" att göra, men men vad ska jag göra åt saken liksom? Ska bli kul att se hur det ser ut i alla fall!

Så här ser jag ut idag!




Kallt om öronen

Hej på er och förlåt för att jag inte har bloggat förrens nu, har typ inte haft någon tid till det. 
 
Det börjar bli riktigt kyligt ute nu alltså och jag fryser ihjäl om öronen, så snart är det dags att börja använda mössan igen! Jag skulle dock vilja införskaffa mig en ny mössa, inte för att jag hatar den jag har, tvärtom. Jag älskar min nuvarande mössa med den söta pälsbollen på toppen, men jag skulle gärna vilja ha något att altenera mellan. Jag köpte ett jättefint pannaband nu när jag var på gekås som passar jättebra nu till hösten, men det är ju inte jättesmidigt att ha när det snöar och man inte vill ha snö i håret. Därför skulle det inte sitta fel med en till mössa och jag tycker att dessa två "modellerna" är to die for!
 
 
Någon av dessa kommer förhoppningsvis att bli min inom en snar framtid. Är lite mer sugen på Vogue-mössan än homies, men båda är helt klart supersnygga!
 
 

Todays

 
 
 
 
Stickad tröja - cubus  Sjal - ginatricot  Kjol - H&M  Strumpbyxor - H&M  Gummistövlar - Sortiment.se  Väska - Gekås

@ Eminas



Ponytale




Hello monday!

Hej på er! Vad har ni för er? Jag har precis gjort mig iordning och funderar på att överväga att se ett avsnitt av DH. Haha jag vet, jag är beroende, men jag tycker att det är så kul att vara helt fast i en serie, det finns inget bättre. Det sämsta är dock att alla serier har ett slut som gör att man gråter floder, som gossip girl till exempel, usch det var hemskt, inte för att slutet var sorligt eller så, snarare tvärtom. Det var bara så himla fint och alla var så lyckliga och tanken på att serien var helt slut gjorde det ännu värre. Man vill ju bara se mer och mer. Aja nog om serier, så här ser jag ut idag för er som är nyfikna!
 
 

Somnar till bästa DH



Äntligen

Nu har jag äntligen fått ordning i min garderob som har varit så kaos på sistone, dock är den fortfarande för liten... Men men, man får helt enkelt göra det bästa utav situationen, den må vara full, men man kan åtminståne hitta kläderna man letar efter, hehe. 
 
facelook of the day
 

Ska aldrig mer säga att jag inte har några kläder




Wanties from ginatricot

 
 
Skulle någon snäll själ vilja ge mig allt detta?!?!

 
Fina vän! Jag kommer att sakna dig något enormt, men det är en stor chans som du har fått och jag är otroligt glad över att du har tagit den! Du kommer att ha the time of your life och jag är så stolt över dig! Sju månader är en lång tid, men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge, eller hur är det man säger? Tiden kommer bara rinna iväg och snart ses vi igen! Jag önskar dig ett STORT lycka till i Barcelona och så får vi höras av så ofta det går via Skype. Te amo 

Målar naglarna




Lördag

Hitills har jag hunnit med att duscha, göra mig iordning, äta lunch och nu ska jag tillsammans med familjen åka till Färjestaden och uträtta några ärenden.
 
När jag kommer hem tänkte jag måla naglarna och locka håret, för ikväll ska jag ta farväl av en mycket nära och kär vän som ska vara au pair i Barcelona under sju månader. Jag känner på mig att det kommer bli tungt och jag kommer att sakna henne något enormt! ♥
 
Men nu måste jag kila, hörs senare.
 
 

My cozy bed

Mamma och jag bäddade i nya sängkläder i min säng förut och nu sitter jag här och myser. Älskar verkligen när man bäddat i nytvättade sängkläder ♥
 
 

Sitter i bilen


Sitter i bilen och väntar på min syster som snart kommer med bussen från skolan. Man är ju snäll som ger henne skjuts hem (a)

Moroccan Oil

Har testat min moroccan oil lite grann nu och jag är verkligen så sjukt nöjd! Det är den absolut bästa håroljan jag någonsin testat. Tidigare har jag bland annat använt mig av Lanzas silk serum och proffs argan oil, men moroccan oil slår dem med hästlängder!
 
När jag har använt mig av mina tidigare håroljor har jag typ behövt 2-3 droppar till mina längder, men med moroccan oil räcker endast med en droppe och håret blir så obeskrivligt lent och luktar så gott, har typ aldrig varit med om något lenare innan!
 
Dock är moroccan oil är kanske inte den billigaste håroljan, men den är sjukt dryg och kommer räcka evigheter. Jag köpte 25 mililitersflaskan för 149 :- som jag tippar på kommer räcka i ca fyra månader om inte längre! Moroccan oil kan man hitta på bland annat frisörsalonger eller HÄR. TIPS, TIPS, TIPS!!!!
 
 

Drar till mammi

Har precis packat ihop mina grejer (förutom datorn då, eftersom att jag bloggar via den nu) och tänkte nu dra till mamma. Har bott varannan vecka i nästan hela mitt liv så fredagar har alltid varit en förflyttningsdag för mig och min syster. I och med att våra föräldrar bor så nära varann så har det funkat bra och jag ser ingen anledning i att bo mer hos den ena än den andra om ni förstår. 
 
Men nu måste jag kila, hörs senare och ha en fortsatt bra fredag! ♥
 
 
 
 

Effekter!

Jag gillar verkligen hur kameran har utvecklats! Man kan nu ändra effekter där istället för att redigera i en annan app! Love it.





iOS 7




Så snyggt!!


Loading...

Mobilen håller fortfarande på att uppdateras och har väl gjort det i drygt en timme, åh jag vill att det ska bli klart nu nu nu! Är så himla exalterad på hur det kommer att se ut, alla säger att det känns som en helt ny mobil, och den känslan kan jag verkligen behöva eftersom att jag nästan har haft min mobil i exakt två år. Jag väntar med spänning helt enkelt...
 
Jag testade på att göra bananpannkakor till lunch och det var inte sista gången jag gjorde det kan jag säga! Gud så gott det var och så enkelt! Jag återkommer med recept om det låter intressant? :)
 
Jag för väl fortsätta vänta så återkommer jag med resultatet senare! 
 
me right now

Torsdag

Hej bloggis! Jag vaknade som vanligt vid halv tio och åte frulle till DH, hehe så ser alla mina dagar ut typ! Nu har jag precis gjort mig iordning och tänkte uppdatera min mobil till iOS 7, I'm so excited!!! Tänkte locka håret under tiden som mobilen uppdateras.
 
Annars har jag inte mycket planerat, tänkte testa på att göra bananpannkaka till lunch, så jag måste till affären och handla bananer, hoppas bara att det blir så gott som det låter! Senare i eftermiddag ska jag förmodligen träffa Malin & Emina vilket ska bli ytterst trevligt (hehe låter som en gammal dam eller nåt). 
 
Ni får ha det så himla bra så hörs vi senare! ♥
 
Bilden är från i fredags
 

Black & Silver

Här kommer en väldigt enkel, men ändå snygg höstoutfit som passar till de flesta tillfällen!
 
 
Kofta - ginatricot  Linne - H&M  Byxor - ginatricot  Skor - skopunkten  Klocka - marc jacobs  
Väska - närstads 

Coffee break




Sorry

Förlåt för att jag inte bloggade något mer igår, men hade verkligen inspiration. Idag är det mycket bättre dock! 
 
Jag vaknade runt halv tio och gick upp och åt frukost framför två avsnitt av desperate housewives. Sedan duschade jag och gjorde mig iordning och nu sitter jag här framför datorn. Detta fick bli ett mycket kort inlägg då jag ska dra till Emina nu. Vi får höras senare fina ni! ♥
 
 
P.s. fan vad gutt att Elin & Juliette gick vidare i Idol igår, så grymma!!!

Gossip girl

 
 
 
 
 
- en av de bästa serierna ever. ♥
 
 
 
 

Lite smått och gott

Har kommit hem från köpstaden nu och fick med mig lite smått och gott. (Bilderna är inte jättebra, tog dem bara lite snabbt.)


På H&M köpte jag lite smink, eyebrow fix, en ny ögonbrynspenna och ett superljust puder nu till vintern (hehe BLEK)


Sedan var jag inne på Intermezzo (frisörsalong) och köpte en moroccan oil. Har länge velat testa den så idag slog jag till!

Shoppat lite


Har shoppat lite, bilder kommer när jag är hemma igen! :)

Cloudy

Hej på er! Idag har jag varit riktigt duktig, jag vaknade upp vid halv tio, gjorde frukost och kollade på desperate housewives. Efter det gick jag ut i blåsten och släpade massa grenar i en timme, pappa har sågat bort en massa från alla träd på baksidan. Det kanske inte var det roligaste, men jag försökte se det som ett träningspass istället och då flöt det på bättre.

Nu har jag precis gjort mig iordning och ska strax träffa Emina. Senare ska jag fortsätta hjälpa min syster att rensa på hennes rum och ikväll blir det Idol för hela slanten. Gud vad glad jag är för att det programmet är tillbaka igen! 

Men nu måste jag kila, vi får höras senare, puss ♥

Idag har jag på mig en mysig kofta från H&M.

Rensar...

Jag håller på att hjälpa min lillasyster att rensa på hennes rum. Hon ska få renovera det då det förtillfället ser ut som en femårig tjej bor där inne istället för en sextonåring haha! Det ska målas om och det ska in nya möbler, så vi håller på att rensa bort en massa från de möblerna som hon har nu. Vi har kommit rätt så långt och känner oss klara för ikväll, så nu sitter bi här framför datorerna, hehe!
 
Right now

Sparkling purple

 
Lackade naglarna med en ny färg som jag köpte på Ullared. Färgen heter sprakling purple och kommer från märket Claudia. Det kostade 10 spänn vilket jag tyckte det var riktigt värt! 
 
Hoppas att ni har haft en bra söndag, jag har typ mest städat vilket inte var jättekul, men sånt som bara måste göras. Vi hörs ♥
 

Söndag

Hej på er! Förlåt för att jag inte bloggade något mer igår, men jag var bara så otroligt trött. Orkade knappt packa upp allt som jag hade köpt, hehe. Gårdagen var i alla fall jättelyckad, jag fick med mig det mesta som jag skulle köpa ± lite till, vilket var bra!
 
Just nu sitter jag på mitt rum och gör absolut ingenting, jag målade precis naglarna med att av nagellacken som jag köpte igår och väntar på att det ska torka. Senare ska jag städa för det ser förjävligt (ursäkta ordvalet) ut på hela övervåningen, så det måste jag verkligen ta tag i!
 
Innan jag åkte till Ullared så planerade jag att jag skulle fota allt och lägga upp på bloggen, men nu i efterhand har jag insett att det inte kommer att gå då jag köpte FÖR mycket grejer, hehe. Det skulle ta typ 100 år att få upp ett sånt inlägg här på bloggen, så tyvärr blir det inget sådant!
 
Nä men jag får väl ta tag i städningen nu då... Jippie.
 
 

Done



Sådär! Då var Ullared avklarat, jag fick med mig en hel del bra grejer så jag är nöjd. Dock är jag helt slut, det tar verkligen på krafterna att shoppa på Ullared alltså! Vi hörs senare.

Natti

Jag har än en gång lyckats ta mig igenom fredagen den 13:e utan någon otur. YES!

Nu är det dags för mig att sova. Jag ska upp tidigt imorgon för jag ska till ULLARED! Har varit där två ggr innan, men det har tyvärr inte blivit så mycket inhandlat, då det alltid har varit så mycket folk. Fast då har vi dock åkt dit mitt i sommaren, så den här gången hoppas jag på att det inte är lika farligt. Sov så gott! ♡




Repeat

Är verkligen beroende av denna låt, så bra! Den går på repeat hela tiden här hemma!
  

Outfit & details of today

 
 
 
Skjorta - H&M  Tröja - H&M  Jeans - ginatricot  Klocka - Marc by Marc Jacobs

I miss... ♥

Studenten 2013, så mycket lycka i både skratt och tårar. Den absolut bästa dagen i mitt liv!

Fredagen den 13:e

Hej på er! Vad gör ni idag denna otursdag då? Jag har haft det rätt så fullt upp och det är anledningen till att jag inte har bloggat förrens nu. Jag började morgonen med en pw tillsammans med mamma, sedan åt jag frulle och kollade på desperate housewives. När det var slut så duschade jag och gjorde mig iordning, sedan åt jag lunch och nu sitter jag här framför datorn och bloggar lite!
 
Jag och mamma ska snart åka till köpstaden för att handla lite, och när vi har kommit hem därifrån så ska jag packa och städa för jag ska hem till pappa ikväll. Så ja, min dag är rätt så fullspäckad och jag hoppas på att inte råka ut för någon otur under dess gång. Jag har aldrig gjort det innan så jag hoppas på att det ska hålla i sig så även idag.
 
Jag just nu. Det kommer förmodligen att dyka upp en "details of today" lite senare, så vi hörs då! ♥
 

FUR

Pälsdetaljer är något som har varit väldigt hett ett tag och fortsätter vara hett även denna höst.
 
I somras så beställde jag en pälsväst från tradera som kommer sitta sjukt snyggt ovanpå skinnjackan, den håller även värmen bra, vilket gör att jag kan använda den långt in på vintern. Jag ska även försöka införskaffa mig en pälskrage till skinnjackan också, det är sååå snyggt! Här kommer några bilder på snygga pälsdetaljer, jag dööör!
 
 
 
 
 
 
 

Chokladbiskvier

Det som jag bakade idag var chokladbiskvier! Jag älskar verkligen biskvier, men har aldrig testat på att baka det själv och nu när jag har gjort det så kommer jag garanterat göra om det igen! De blev så himla goda, och de ser faktiskt helt okej ut. Jag kan ju säga det att jag har ätit hembakade biskvier förut som har sett mycket värre ut, så jag är nöjd! Dock är det ganska många moment som ska genomföras och det tar sin lilla tid, så det gäller att man har tålamod. Men det är så värt det för de blir så himla goda! Man får även räkna med att man blir kladdig om händerna då det är ganska så pilligt, men som sagt, det är värt det! Här kommer receptet som jag utgick från:
 
Biskvibottnar (ca 20st)
250 g mandelmassa 
1.5 dl strösocker 
2 st äggvitor 
 
Smörkräm
1 st äggvita 
1.5 dl strösocker 
1 tsk vaniljsocker 
1 st nypa salt 
0.5 st citron, saften 
250 g smör 
125 g mörk kvalitetschoklad 70 % 
1 msk kallt kaffe 
 
Till doppning
150 g mörk kvalitetschoklad 70 % 
 

Gör så här

1. Botten
Sätt ugnen på 180 grader.

2. Riv mandelmassan och blanda samman ingredienserna till bottnarna.

3. Spritsa ut 20 stycken rundlar på en plåt med bakplåtspapper.

4. Grädda biskvibottnarna tills det är gyllene i cirka 13 minuter.

 

5. Smörkräm
Blanda äggvita, strösocker, vaniljsocker, salt och citronsaft i en ren rostfri bunke. Rör till sockret har löst upp sig.

6. Vispa till maräng över ett vattenbad (i bunke över kokande vatten) till cirka 65 grader.

7. Tag av bunken från värmen och vispa med elvisp tills marängen blivit helt kall.

8. Klicka ner rumstempererat mjukt smör lite i taget och vispa krämen luftig i cirka 15 minuter.

9. Smält chokladen och låt den svalna, rör ner den i krämen.

10. Rör ner kallt kaffe.

11. Bred krämen på undersidan av biskvierna med en palett eller slickepott. (Jag använde mig av en vanlig matkniv).

12. Låt stelna i kyl eller frys.

 

13. Doppning

14. Smält choklad till doppning i ett vattenbad.

15 Doppa biskvierna så att smörkrämen täcks i choklad och låt dem stelna på ett bakplåtspapper.

 
 
DONE!
 
Jag hoppas att detta gör er riktigt sugna på att också baka chokladbiskvier! ♥  

 

 

 

 

 


Phuu...

Att baka var jobbigare än vad jag trodde, är fortfarande igång hehe! Har dock tagit en liten paus just nu för jag tänkte äta lite, men sedan sätter jag igång igen. Bilder ± recept kommer att dyka upp senare, ha det så bra till dess! ♥
 
 

Dags att baka

 
Vad tror ni att jag ska göra?
 

Somnar till Hollywoodfruar


Just nu ligger jag i sängen och kollar på det senaste avsnittet av Hollywoodfruar! Älskar verkligen den serien. Dock suger det att Isabel inte är med i den senaste säsongen, hon var ju bara bäst! Men så länge Maria är med så går det ju inte att motstå, hon är ju bara för söt. Även Gunilla gör det hela mycket intressant att kolla på, hon är dock ingen favorit enligt mig, men hon bjuder på underhållning! De nya hollywoodfruarna är ingen hitt direkt, det hade som sagt varit bättre om Isabel var med, men men jag älskar det ändå! 

Godnatt på er så hörs vi imorgon! ♡

Två nya kategorier

Jag har skapat två nya kategorier, Recept & Outfitvideos. Jag älskar att baka kakor och tänkte fota och dela med mig lite av mina recept här på bloggen, det behöver ju inte bara vara kakor, det kommer vara andra recept också, men främst kakor och godsaker, hehe. Jag tänkte att det skulle vara lite kul med variation på inlägg och så. Det kommer att komma upp ett recept redan imorgon då jag hade tänkt baka lite, so get excited hihi!
 
Outfitvideos skapade jag för att på min nya dator finns det iMovie som jag kan utan och innan då vi jobbade mycket med det i skolan. Jag tänkte att det skulle vara kul med outfitvideos som omväxling istället för bara outfitbilder, eller vad tycker ni? Jag gillar idén starkt då jag tycker att det är kul att redigera film. Jag vet dock inte när den första outfitvideon kommer att dyka upp, men det blir inom en snar framtid i alla fall! Jag kommer ju självklart uppdatera er om när den första kommer att komma upp så var inte oroliga! ♥
 
 
 
 

Autumn inspiration

Idag är det riktigt höstväder ute, det är kallt och regnet bara vräker ner. Dock tycker jag att det är lite mysigt faktiskt, visst är hösten den värsta årstiden enligt mig, men modet är ju så snyggt! Boots och stora stickade tröjor liksom. Därför sitter jag just nu och och kollar på inspirerade höstbilder som jag tänkte dela med mig av.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Erkänn att detta får er att längta lite till hösten också? ♥
 
 
 
 
 
 
 

Breakfast

Godmorgon på er! Idag testar jag på en ny müsli som kommer från Risenta. Mamma fick den i en goodiebag efter att ha sprungit Tjejmilen och jag tycker att den ser riktigt smarrig ut! Müslin innehåller solroskärnor, boveteflakes, pumpakärnor, mandlar, quinoaflakes, gojibär, rostade hasselnötter och quinoapuffar vilket låter som en god blandning. Till detta har jag vanlig mild vaniljyoghurt och sedan en kopp kaffe som nu skall avnjutas framför ett avsnitt av desperate housewives! 
 
Peace ♥
 
 
 
 
 
 

Solnedgång

Sitter och tittar på solnedgången. Det kallar jag livskvalitet. Öland är inte så dumt ibland alltså.


Hemma igen

Kom precis hem efter att ha vart hos Emina några timmar. Jag fotade bilder till hennes design som blev helt amazing! HÄR hittar ni hennes blogg som är riktigt värd att kolla in.
 
Just nu gör jag absolut ingenting, men ska ut på promenad senare vilket ska bli skönt! Jag har börjat mitt nya liv nu och ska försöka att tappa lite vikt, men framförallt att börja äta nyttigare mat. Det har blivit alldeles för mycket onyttigt nu på sistone. Jag har typ alltid gett upp mina försök till detta innan, men nu känner jag mig verkligen riktigt motiverad! Så vi får hoppas på det bästa. Det har börjat bra i alla fall!
 
Nu hade jag tänkt läsa lite bloggar, så vi får höras lite senare! ♥
 
 

In the woods

Hej på er! Just nu är jag ute i skogen och fotar Emina till hennes nya bloggdesign. Hon frågade om jag kunde hjälpa henne och självklart ställer jag upp! Länk till hennes blogg kommer när den är klar :)
Peace


Dagens facelook

 
Idag festade jag till det med en brun "nude" stoning på ögonlocken! Lite kul att kunna festa till det ibland och jag bara älskar bruna ögonskuggor, det blir så naturligt samtidigt som det blir festligt. Det passar till alla tillfällen och är så himla enkelt att jobba med. Vill man ha en vardagssminkning så behöver man inte ta de mörkaste färgerna och vill man ha en festsminkning så kan jobba lite mer med de mörka! Det är bara så himla praktiskt! Love it ♥
 

My dream bedroom

 
 
 
 
 
 
ÅH JAG DÖR VAD FINT!!! När jag flyttar hemifrån så ska jag lätt inreda mitt sovrum i någon liknande stil som dessa bilder. Det skall vara stort och ljust, det ska vara fina överkast på sängen, tusen kuddar och en stor mjuk sänggavel. Sedan så får vi ju inte glömma den lilla "sängpallen" som skall vara placerad längst ner vid sängen. Åh jag blir verkligen så sugen på att flytta till ett eget ställe när jag ser på bilderna, blir så himla inspirerad!
 
 
 
 
 

PW

Börjar dagen med en promenad i det fina vädret. Ska möta upp Emina så ska vi gå tillsammans! En riktigt bra start på den här veckan.
#KBK


Så... Vad tycker ni?!

Designen är så gott som klar och jag är verkligen helnöjd! Vad tycker nu, visst blev det bra? Jag ska lägga in lite länkar osv i sidomenyn och sen är jag 100% klar! Yey!
 
Och vad händer imorgon då? Jo då börjar jag blogga på riktigt, jag hoppas att ni är taggade för det är jag!
 
Peace out ♥
 
 

Renovering pågår...

Som ni kanske märker så är min blogg lite rörig för tillfället. Jag håller nämligen på att fixa och trixa med den nya designen! Dock är jag långt ifrån färdig. Jag ska bland annat byta header, profilbild samt lägga in lite roliga genvägar och så i sidofältet.
 
Imorgon så ska jag och min syster ha en "photoshoot", vi ska alltså fota till våra bloggar! Det kommer att bli bilder till både header och profilbild. Jag är så grymt exalterad för hur bilderna kommer att bli och hur fina de kommer att bli till bloggdesignen! Nä men nu ska jag förtsätta lite!
 
Hörs.♥
 

ITS FINALLY HERE

Min nya dator har äntligen kommit, vilket betyder bättre bloggning! I och med att det ska ske lite förändringar och så här på bloggen, så tänkte jag börja blogga seriöst nu på måndag istället. Då blir det en fräsch start liksom :) men vi hörs!

https://cdn1.cdnme.se/4137130/6-3/pic_5225f132e087c319958befee.jpg" class="image">


Sunday funday

Hej på er! Vad har ni för er denna fina söndag? Jag gör inte jättemycket om jag ska vara ärlig... Helgen har bara sprungit förbi och jag har inte gjort något som är överdrivet intressant att skriva om. Därför tänkte jag tillägna detta inlägg till världens snyggaste stövlar, primeboots! ♥ Skulle verkligen kunna göra vad som helst för dessa stövlar (eller kanske inte riktigt vad som helst, men nästan..), dock känns det lite saftigt att betala ca 3500 för dem, men men. De är i alla fall fina att titta på!